ZBIERAJ PUNKTY I WYMIENIAJ NA NAGRODY WIĘCEJ
ogrodyhildegardy.pl
ogrodyhildegardy.pl
Tradycyjne receptury wg. Św. Hildegardy od trzech pokoleń

Pasztet z ekologicznych wątróbek z kurczaka (82,5%) z dodatkiem cebuli i galgantu BIO 180g

Symbol: P0030

30.11 zł

Pasztet z ekologicznych wątróbek z kurczaka (82,5%) z dodatkiem cebuli i galgantu BIO 180g


Produkt bogaty w żelazo.
Św. Hildegarda zdecydowanie poleca wątróbki drobiowe osobom osłabionym, dlatego ten doskonały produkt został opracowany na zdrowie! Pasztet wytwarzany jest w Dordonii z ekologicznych wątróbek drobiowych, wzbogacony nutą czerwonego galgantu i duszonej cebuli. Można degustować na kromce chleba, toście orkiszowym, lub włączyć go do swoich przepisów kulinarnych.
 
Składniki: wątróbki drobiowe (82,5%)*, cebula*, mąka orkiszowa Oberkulmer T80 (zawiera GLUTEN)*, miód*, sól, olej słonecznikowy*, ekologiczny czerwony galgant, pieprz czarny*, gałka muszkatołowa*.
* Produkt z upraw ekologicznych

Wartości odżywcze na 100 g:
Energia: 222 kJ / 53 kcal
Tłuszcz: 1,6g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2g
Węglowodany: 6,2g, w tym cukry 2,3g
Białko: 3,3g
Błonnik: 0,4g
Sól: 1g
Żelazo: 8,74 mg.
 
Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Przechowywać w czystym, suchym miejscu w temperaturze pokojowej.

Pasztet z ekologicznych wątróbek z kurczaka (82,5%) z dodatkiem cebuli i galgantu BIO 180g, P0030

Nasze rekomendacje