Krem migdałowy AMANDE CUISINE śmietanka roślinna
Bez mleka, glutenu i soi.
- woda źródlana,
- częściowo odtłuszczone migdały* (z Hiszpanii i / lub Sycylii) 6%,
- zagęszczacze: karagen,
- guma ksantanowa.
*Składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego.
WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE STOSOWANIA
Aksamitny i lekki AMANDE CUISINE można stosować jako lekki krem do wyrafinowanych i wykwintnych przepisów.
Dobrze wstrząsnąć przed użyciem.
Objętość netto: 0,25 L
ANALIZA WARTOŚCI ODŻYWCZYCH
(Średnie wartości na 100 ml) |
||
Wartość energetyczna |
41 kcal
(170 kJ) |
% RWS* |
Tłuszcze |
3 g |
|
Nasycone kwasy tłuszczowe |
0,27 g |
|
Węglowodany |
1 g |
|
Cukry |
0,5 g |
|
Białko |
2 g |
|
Sól |
<0,01 g |
WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE PRZECHOWYWANIA:
Po otwarciu przechowywać w chłodnym miejscu i spożyć w ciągu 3 dni.
Najlepiej spożyć przed końcem: data umieszczona na górze opakowania.
Może wystąpić niewielkie wytrącenie: jest to związane z całkowicie naturalnym składem kremu.
Od dnia 1 lutego 2022 r. do dnia 31 lipca 2022 r. sprzedaż tego towaru spożywczego jest objęta stawką podatku od towarów i usług obniżoną do wysokości 0%.